Over ons

Paper Jam is een bureau voor scriptiebegeleiding van associate degree-, bachelor- en masterstudenten in het hbo, post-hbo en wo gespecialiseerd in communicatie, creatie, e-commerce, online marketing en media.

Wij zijn Indira Reynaert, MA, MEd en Theo Zijderveld, MA, MSc (promovendus) en we zijn experts in het oplossen van inhoudelijke vraagstukken. We komen uit het werkveld en hebben een stevige achtergrond in het onderwijs en onderzoek. Daarom kunnen wij je helpen bij het scherp formuleren van een probleemstelling en de deelvragen, het selecteren en het op waarde schatten van literatuur voor het theoretisch kader en het kritisch vergelijken daarvan.

Ook helpen we je met de verantwoording van je methodiek, het duiden van resultaten en het ontwikkelen van een ijzersterke conclusie en/of een stevig advies aan je opdrachtgever. Natuurlijk helpen we jou ook bij het maken van een planning, het aanbrengen van structuur en samenhang.

Met onze expertise kunnen we veel studenten helpen. Kijk snel of je opleiding erbij zit.

Waarom je voor expert scriptiehulp kiest

  • Je scriptiedocent van je opleiding heeft vaak slechts een beperkt aantal controlemomenten. Hierdoor moet je steeds in één keer veel inleveren voordat je een Go of No Go krijgt. Terwijl je wacht op de feedback van je docent bestaat de kans dat je stil komt te staan en jouw proces stagneert.
  • Een veelgehoorde klacht van studenten is ook ze aan het einde van het scriptietraject pas feedback krijgt op vroeg gemaakte fouten. Dit kan ervoor zorgen dat de gehele scriptie aangepast moet worden. Door tussentijdse feedback beperk je dit risico.
  • Je krijgt commentaar op meerdere hoofdstukken, waardoor de kans bestaat dat je jouw scriptie moet repareren op punten waar je al verder op bent gegaan. Zo leer je niet alleen minder van het traject, het is ook een frustrerend proces. Dit is erg zonde, want het schrijven van een scriptie is namelijk de perfecte kans om een expert te worden op een specifiek onderdeel van jouw vakgebied.
  • Je scriptie is zo specifiek dat de scriptiebegeleider van je opleiding niet expert genoeg is om je te helpen. Je loopt vast en wil op inhoudelijke zaken kunnen sparren.

Leer slimmer schrijven in minder tijd

Bij Paper Jam leer je slimmer je scriptie te schrijven in minder tijd. We combineren deskundigheid en creatieve sluiproutes, waardoor het schrijven van je scriptie een efficiënter, leerzamer én ook een leuker proces wordt. Wil jij dit onder de knie krijgen? Laat het ons hier weten.

Paper Jam is een jong bureau (feb. 2016 -) en sinds de oprichting hebben we hebben al veel studenten succesvol geholpen naar de eindstreep. Bachelors en masters van Beeckestijn, Inholland, HAN, HU, HvA, Fontys, NCOI, NHL Stenden, UvA en UU gingen je voor.